×

Joëlle en Hanneke

Twee dames met passie voor Italië, vooral voor de regio Puglia, die samen een droom lieten uitkomen.

Joelle woont sinds begin 2014 in Puglia, Lecce waar zij haar Little Dolce b&b runt. Sinds 2017 is ze travelplanner geworden voor deze adembenemende regio. Ze kent Puglia dus als geen ander van binnen en buiten. Bij Joelle stroomt het ondernemen door haar bloed en vandaar dat ze meer wilde. Naast haar passie voor ondernemen is ze gek op de Pugliese keuken en de streek waar ze woont. Daarom wil ze nu ook de mensen in Nederland laten genieten van de geweldige producten die Puglia te bieden heeft.

Hanneke woont en werkt in Nederland. Haar liefde voor het land begon al vroeg toen zij in haar jeugd al geregeld in Italië te vinden was. Door Joelle kwam Hanneke voor het eerst in de regio Puglia en was daar gelijk aan verkocht. Het pure eten, de rustgevende sfeer en de azuur blauwe zee… alles klopt er! Voor Hanneke voelt het inmiddels als thuiskomen in Lecce.
Ook bij haar stroomt het ondernemen door haar bloed en daarom was het idee om samen de handen ineen te slaan al snel geboren.

Nederlanders moeten dit gewoon zien, proeven en beleven. Daarom brengen deze dames een stukje Puglia naar Nederland. Dus duik in de webshop en laat je verrassen door al het moois en lekkers wat je tegenkomt.

Enjoy ‘YOUR ITALIAN MOMENT’